logo

# Стрип

Сосема неочекувано со Владо Јаневски - Маж или жена?

насловна слика
[caption class="snax-figure" align="aligncenter" width="662"][/caption] Нов ден и време за нова средба со сосема неочекуваните... „Сосема неочекувано“ е приказна раскажана во сликички. Секоја сликичка претставува момент од животот на една дружина животни. Додека се дружат, животните во оваа приказна понекогаш се однесуваат или размислуваат на начин помалку очекуван или сосема неочекуван - нивните реакции можат да насмеат или да натераат на размислување или, едноставно, за момент да пренесат во еден поинаков свет.   Тука животните зборуваат англиски, не зашто се прават важни, туку затоа што сакаат да научат уште еден јазик покрај својот мајчин. „Сосема неочекувано“ редовно се објавува на Фејсбук страницата As Long As We Try https://www.facebook.com/aslongaswetry

Коментари


Остави коментар