logo

# Сатира

Заев: Се надевам дека Стојко ужива со своите јајца

насловна слика

 

Господинот Зоран Заев по којзнае кој пат докажа дека е голем човек. Тој на своите социјални мрежи упати искрени желби за добра иднина на отпуштениот Стојко.

"Се надевам дека нема негативна енергија кон мене од страна на Стојко. Морав да го отпуштам дека ми пркосеше. Секој во животот има избор. Јас или логика. Стојко се реши за второто и морав да го отпуштам. Сепак, му посакувам се најдобро во кариерата понатаму. Еве, утре е Велигден. Се надевам дека Стојко ќе ужива во своите јајца. Сепак е голем ден." - се вели во соопштението на Заев.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост