logo

# Сатира

ЗА ДА НЕ СЕ НАЛУТАТ ФАНОВИТЕ НА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - Нема да се споменува збоорот "партизани" во новите учебници

насловна слика

Нова промена што го доближува човештвото еден чекор поблиску до прекин на поделбите!

 

Имено, Мила Царовска најави дека во учебниците по "Историјата нема да се прекине како предмет, ама нема да постои повеќе хаха ај да не ти објаснувам сега друг пат ќе збориме хаха" нема да се учи за партизаните.

 

"Доста беше поделби. Децата учат за Партизани? А што ако децата навиваат за Црвена Звезда? Дали ова значи дека Партизаните се подобри од Звездашите? Не е убаво да ги учиме децата од мали години за стереотипи што поделуваат. Затоа, нема да се учи за партизаните, а богами нема ни да се учи за работничката класа, освен ако не се воведе и учење за МЗТ класата."

Коментари

N7ik7gBVH5XiONhH7A70wzX3zcaaF0Jw6F5dKv94

Boze zosto sme zivi site, bozeee.


Остави коментар