logo

# Сатира

ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: МАЛЕНКО СЕ РАЗВЕДЕ ОД СВОЈАТА СЕДМА СОПРУГА!

насловна слика

ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: МАЛЕНКО СЕ РАЗВЕДЕ ОД СВОЈАТА СЕДМА СОПРУГА!!!

 

Не, не е вистина ова, само се подготвуваме за први да го пренесеме неизбежното.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост