logo

# Сатира

Во жолти комбиња на Странски служби пристигнаа вакцините

насловна слика

Трудот на премиерот Зоран Заев кончено се исплати! Во жолти комбиња на Странски служби пристигнаа повеќе пратки вакцини. Бладарение на напорот кој го вложи премиерот Заев и вртењето телефони по странските тајни служби, конечно нашата држава ќе има доволно вакцини за да започне со имунизација на наеселението. Точната бројка на пристигнати вакцини останува тајна, бидејќи сепак, се работи за тајни служби.

Коментари


Остави коментар