logo

# Сатира

ТАЧЕ: Експериментираме во тројка!

насловна слика

„Се гушнавме на коктелот, но не заврши тука. Бевме премногу среќни, па затоа изнајмивме соба и продолживме да се гушкаме таму... работите излегоа малку од контрола - но не жалам! Маричиќ е толку мек колку што знае да биде тврд, а на Бујар навистина одамна му го имав меракот. Прославивме во духот на Европските вредности и морам да кажам одамна толку не сум се расположил! Ќе продолжиме да експериментираме во тројка!“

Рече Таче, ја поднамести бањарката и ја затвори вратата од хотелската соба од каде се слушаа гласови и воздишки на среќа од страна на Маричиќ и Бујар.

Остануваме на терен!

Коментари


Остави коментар