logo

# Сатира

Стојанче со гранката под мишка тргна право за Грција!

насловна слика

Со гранката под мишка денес на границата помеѓу Грција и Нашата Земја беше забележан генералот Стојанче Ангелов. Грција е веќе спокојна бидејќи надалеку се знае што сѐ може да се случи кога генералот и огнот ќе се погледнат во очи. Сите будно го чекаат замавнувањето на генералот со фамозната гранка, директно, во лицето на огнот, а утре наместо да се разлади на плажа Ангелов ќе држи краток курс на Акропол под наслов "Како да се одбере вистинската гранка во клучен момент"!

Остануваме на терен!

Коментари


Остави коментар