logo

# Сатира

НОВИ МЕРКИ! ВЛЕЗ ВО ВЛАДАТА САМО СО МИНИМУМ ЕДНА НАЈАВЕНА ОСТАВКА!

насловна слика

Нови мерки во борбата со КОВИД пандемијата!


Овие мерки ќе важат само за членовите на владата, а наместо прикажан сертификат за вакцинација или прележан КОВИД, ќе биде потребно барем една највена оставка!

 

"Зборевме со Венко. Венко е мајстор за виралност, ептен е популарен на интернет. А и со вируси се разбира. Ми кажа дека мора да се воведе некоја мерка за сите што сакаат да дојдат во владата. Имено, влезот ќе им биде забранет на сите што немаат најавено барем една доза на оставка. Јас веќе неколку пати најавив, Венко само еднаш, односно минимумот потребен за влез во владата. Очекуваме да вроди со плод." - изјави Зоран Заев.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост