logo

# Сатира

Никола Наумовски: ТОШЕ ПРОЕСКИ ШИРЕШЕ НАЦИОНАЛИЗАМ!

насловна слика

 

Човекот на кој што дефинитивно му треба секоја најава, пошто "од кај кур се појави овој жити се?" не запира да ја тресе македонската јавност.

 

 

Откако функционерот на СДСМ, советник на Петре Шилегов, внук на Радмила Шеќеринска но пред се човек - Никола Наумовски го нападна Горан Стефановски, тој на социјалните мрежи се впушти во напад на Тоше Проески!

 

 

"Тоше Проески со песната "Лименка" ширеше национализам! Тоа и дете може да го види!

 

 

Видете го само текстот!!!

 

 

"Предизвикува, ме довикува, ме привлекува"

 

 

Логично збори за Солун. Го повикува Солун. Го предизвикува демек, сака да отиде да го освои! Замислете, Тоше во песната збори дека Солун го довикува!!!!

 

 

И пазете понатаму:

 

 

"Ееее, еве деветта, веќе помина, чека и десетта"

 

 

Значи не е овој како некои што викаат 3-4 дела и фалеле на Македонија за да биде цела. Тоше тука вика дека ДЕВЕТ-ДЕСЕТ ДЕЛА ФАЛАТ ЗА ДА БИДЕ ЦЕЛА!!

 

 

Типичен национализам!!!

 

Срамота!" - објави овој горе шо го спомнавме, толку е небитен у меѓувреме и името му го забораивме.

 

 

 

 

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост