logo

# Сатира

Мицкоски: ОД САБАЈЛЕ УМРЕВ ЕДНО ТРИ-ЧЕТИРИ ПАТИ!!!

насловна слика

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ со шокантно откритие!

 

Откако тој изјави дека веќе неколку години е мета на мафијаши и партии кои сакаат да го елиминираат и откако кажа дека нападот кај "Маворвка" бил цел за негова елиминација, Христијан Мицкоски денеска со шокантно тврдење! 

Тој умрел три-четири пати од сабајле!

 

"Да. Вистина е. Се сомневам дека луѓе блиски на СДСМ праќаат луѓе за да ме убијат. Играв "Counter strike" и ме убија 3-4 пати, бидејќи знаеја дека тоа ќе ме изнервира и дека нема да бидам спремен за работа. А сакам да се опуштам играјќи видео игри, ама дефинтивино сабајлево бев нанервиран поради тоа што цело време ме убиваа. Нема да им пројде!!!!!" - изјави Мицкоски.

 

Коментари


Остави коментар