logo

# Сатира

Келнерите од Блед со демант: Баравме Ковачевски да стане од масата за да си одиме побрзо дома

насловна слика

Тројцата келнери, кои според премиерот Димитар Ковачевски побарале од него итно да ја внесе земјава во ЕУ за што побрзо да се вратат дома, денес испратија демант до медиумите, во кој потврдуваат дека се сретнале со премиерот, но дообјаснуваат дека наместо "внесување на земјава внатре во унијата за да си одат побрзо дома" барале "внесување на масата внатре во ресторанот за да си одат побрзо дома".

 

- Премиерот и неговата свита беа последни гости во ресторанот, па како земјаци го замоливме да ја ослободат масата за да ја внесеме и да си одиме побрзо дома. Дека не нѐ разбира што бараме ни стана јасно уште вечерта, зошто после молбата останаа уште 4-5 саати, но дури другиот ден на вести видовме дека сосема ја промашил поентата. - изјави еден од келнерите.

 

Веднаш по објавувањето на нивниот демант, Кооперација се обиде да стапи во контакт со кабинетот на премиерот за да ја дознаеме неговата реакција, но од таму ни рекоа дека господинот Ковачевски продолжил со средби со угостителските работници во Блед и ќе ни се јави во истиот момент штом ги убеди да се вратат дома.

Коментари

RtGlH6CfVmJDewfAzIa7VXHPpt0rOM3hnvFuoT4A

Gomñ e

ouZVlnFUuE8aowQGiVAgcy2ViNhwMYIn9PEV7PQ9

Zborevajte Alban!

ZIfzyzNoZs9eEN1jvq5TM8swQD7yn5gAo7NXwgWI

Hahaha, ne mu se stanue, se e besplatno….

rTVYzbZntln3WXF8BlNwYC8vykuoc9fVLf11fZiO

Pa toj e najgolem lazho i kvisling, dve kozi da da mu dades ednata ke ja zagubi covel izguben vo svemir

vicbHPRKoc9aWTfekWY4BXQrczVjNjlmbDJuJ0SL

Sega li doxnavte deka take ne e gospodin yoj e efno smtdlivo glupo xivotno

IQvbe0oIwf8Rgv2HNDzU4b9osi6yv98orv5r6gJ2

Добро што не кажавте што јадел ото ќе ми се згадеше

rbrX3XAl8K4uBrJyED2nVExCw8qftE1lf7B43nX3

lesinarite se mnogu korisni zivotni ne e fer da gi sporeduvate so nasite politicari.podobro e ako koristete voski,krlezi,crevni glisti itn potocno paraziti

Iyc2UsOqYtXWXy8EIq5cLzSVG8BGT7TgdPSX8l1v

Lesinar

ieYRBOILHQPzVbrEzStW90ZzpqlZJMRr7KVFIi1C

На лагата и се кратки нозете!!! И пред ходни те лаги не им поминуваат!!!

rRkGPRDSbynAXzKTHtm3iCzb0XKqb7QsXdMfrtTa

Smeski

Зоран

Ne go vregjajte so zivotnite greota se zivotnite ti se popametni i znaat koga im e dosta

FUktM83f6296tTjPRK7cn8CePR1SF70grf4FChuc

klkjhj


Остави коментар