logo

# Сатира

Кампањата „На прав пат“ ги блокираше кружните текови низ земјава

насловна слика

Општ хаос во сообраќајот по промоцијата на кампањата за успесите и достигнувањата на власта - „На прав пат“.

Имено, илјадници членови на партиите од владејачката коалиција стојат заглавени на кружните текови низ земјава поради нивното инсистирање тие да се исправат и да им се овозможи да продолжат да се движат по правиот пат, зацртан од нивните лидери.

Со реакција се јавија двете најголеми партии во власта и најавија демонтирање на сите кружни текови, а во меѓувреме ги повикаа своите сопартијци да се пријават во најблискиот штаб, каде ќе добијат специјална рута на движење како во иднина не би дошло до вакви несакани случувања.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост