logo

# Сатира

ГРУЈО: Ало, се јавувам од непозната адреса!

насловна слика

Денеска во нашата редакција одекна не толку познатиот звук на фиксниот телефон. Од другата страна на телефонот одекна познат глас - гласот на Никола Груевски! 

ГРУЈО: Ало! Немам коментар. И на непозната адреса сум.

Кога му објаснивме дека никој не го барал, тој се извини, а во позадина се слушаше радио програмата „Добро утро Будимпешта“.

ГРУЈО: Се извинувам. Се јавував на непознат број.

Тут. Тут. Тут.

 

Коментари


Остави коментар