logo

# Сатира

Ексклузивно интервју со Никола Груевски!!!

насловна слика

Премиерот на Унгарија, Никола Груевски за прв пат после неговото бегство, гостуваше во Македонија. Во интервјуто за „Лајме од иднината“ во емисијата „Еден на еден“, Груевски сподели ексклузивни и шокантни информации за проектот „Будимпешта 2024-та“ и за спомениците кои треба да бидат поставени таму. Целто интервју со Груевски можете да го погледнете на следниот линк: Премиерот на Унгарија Никола Груевски во посета на Македонија.

Коментари


Остави коментар