logo

# Сатира

ЕКСКЛУЗИВНО! Го откриваме "Планот Б" на Апасиев!

насловна слика

Ексклузивно!

 

Екипата на Кооперација го открива "Планот Б" на лидерот на ЛЕВИЦА - Димитар Апасиев.

 

Имено, станува збор за план наречен "Марсовци"

 

Според тој план, Македонскиот народ треба да чека сите членови на СДСМ и ДУИ да бидат киднапирани од страна на т.н. марсовци или вонземјани кои се, ама и не мора да се од планетата Марс.

 

По киднапирањето, членовите на СДСМ и ДУИ ќе бидат репрограмирани од страна на вонземјаните, а кога ќе бидат вратени на планетата Земја тие ќе бидат интелигентни и човечки суштества што имаат некаква вредност.
 

Останува да видиме дали ќе вроди со плод овој план.

 

 

Коментари


Остави коментар