logo

# Сатира

Ахмети: Новите дресови на репрезентацијата треба да бидат зелени!

насловна слика

Најзелениот помеѓу зелените - Али Ахмети најде соломонско решение за проблемот со дресовите!

 

"Некои велат дека дресовите не треба да бидат бордо боја. Некои велат треба да бидат црвени. Некои не сакаат едно, а други не сакаат нешто трето. 

 

Јас имам решение за дресовите!

 

Тие треба да бидат зелени.
 

Пошто е убава боја и те асоцира на убави работи.

Како ДУИ. 

ДУИ е убава работа." - изјави Ахмети

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост