logo

# Сатира

Апасиев: СИТУАЦИЈАТА СО НОВАК ЌЕ СЕ СРЕДИ НА ОСНОВЕН ИЛИ АПЕЛАЦИОНЕН СУД!

насловна слика

Ништо не е готово кога станува збор за сагата меѓу Новак Ѓоковиќ и Австралија!

 

Имено, лидерот на ЛЕВИЦА во фејсбук статус напиша дека ништо не е готово и дека допрва ситуацијата ќе се реши или во Основниот, или во Апелациониот суд во Скопје, а евентуално постои и Стразбур како опција.

 

"НИШТО НЕ Е ГОТОВО! ЌЕ ИМА ТУЖБИ! ЌЕ ИМА ПОПЛАКИ! ЌЕ СЕ ВИДИ НОВАК ВО ОСНОВНИОТ СУД!  ЌЕ СЕ ВИДИ АВСТРАЛИЈА ВО АПЕЛАЦИОНИОТ СУД! ЌЕ ОДИ ОВА И ДО СТРАЗБУР! #KjeSeBockaat #AMozhebiINe" - пишуваше во фејсбук статусот на Апасиев.

Коментари


Остави коментар