logo

# Сатира

Али Ахмети добитник на наградатa "Маж на годината 2022"

насловна слика

Официјално! Али Ахмети е добитник на наградата "Маж на годината 2022"

 

Оваа награда веќе неколку години се доделува, а секоја година номинирани за истата се видни лица од повеќе професии во земјава.

 

Веќе неколку политичари до сега биле номинирани за оваа награда, а Али Ахмети е првиот што ја добива оваа награда.

 

Сепак, како и останатите доделувања на награди во земјава, и ова помина со дузина скандали.

 

Главниот скандал е - КАКО АЛИ АХМЕТИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА АКО НЕ БЕШЕ НОМИНИРАН ЗА ИСТАТА???

 

Стапивме во контакт со доделувачите на наградата, а оттаму ни рекоа "Брат, Али Ахмети е. Дали си изненаден што победи без да е номиниран?"

 

...не сме. Очекуван резултат. Најверојатно и догодина ќе победи.

 

 

Коментари


Остави коментар