logo

# Сатира

400 ДЕНОВИ ПОДОЦНА - Најголемите успеси на владата на Мицкоски!

насловна слика

На 10 декември 2023 и официјално се заокружуваат 400 денови од формирањето на новото владино мнозинство. 

 

По тој повод, екипата на Кооперација направи листа на најголемите успеси на владата предводена од Христијан Мицкоски:

 

1 . 

 

2. 

 

3.

 

4. Го направија Кастриот Реџепи релевантен некое време

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

 

Ова се најголемите десет успеси на оваа влада, а според оваа листа, може да се каже дека се израмнети со другите влади по број на успеси.

 

 

Коментари


Остави коментар