logo

# Приказни

Вишновата градина

насловна слика
Колач со вишни. Секакви пецива со вишни. Сладолед од вишни. Слатко од вишни. Сок од вишни. Ликер од вишни. Смрзнати вишни. Дрво - вишна во дворот. Вишна боја. „Вишновата градина“ од Чехов. „Усне вреле вишње“ од Азра. Се бацувате, а устата му има вкус на вишни. Сè што е од вишна, сакам.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост