logo

# Приказни

Купопродажба

насловна слика

Моментално на паркинг кај мене под балкон.

 "Те глеам, градски си, да не се дрнкаш ни ти ни ја, 2550, готово. Се' си е оригинал. Ако ме заебеш, ќе те заебам и ја тебе, кад тад. Нит сум препродач, нит продавам коли. Да идам да ја исперам брат, па ќе идеме до Беверли на нотар. Ај, со здравје, со убаво..."

 Ми иде и нив кафе да им сварам, па да си прослават за успешната и брза купопродажба. Аирлија, дечки.

Коментари


Остави коментар