logo

# Приказни

Бели заби

насловна слика

Кога се прчат со патувања по јахти, хотели, Паризи, Монака, Дубаи, коктели, вечери по некои ресторани по кровови, влечки Гучи, штикли ISL, фустани Версаче, ташни од крокодили, операции пластични кои ги претвораат во чудовишта, животи со стил, приватни шофери, бесни коли... а бе, стварно си мислат дека некој им завидува на богатството? До тој степен ли се глупи да веруваат дека гладниот народ е љубоморен? 

Не е љубоморен. Се чуди и се прашува, од каде бе, овие пари, куклиња? Кај го испотивте задникот за да заработите толку? Нивните сториња по Инстаграми само го иритираат обичниот човек и го тераат да повраќа врз нивните раскалашни, дебилни вештачки насмевки со купени бели заби.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост