logo

# Приказни

75

насловна слика

Редовни, бенигни флертови во локалното дуќанче помеѓу касиерките и машките муштерии и нивното неизоставно обраќање на српски на господата воени лица кои живеат во мое маало од седумдес петта и не проговориле ниеден збор на македонски јер зашто би.

Коментари


Остави коментар