logo

# Поезија

Раска. Греда.

насловна слика
пробувам да разберам секого. сечија тага. сечиј лошотилак, инает, гнев. не ми успева секогаш, ама не паѓам во малодушност. гледам уште простор за промена  кај себе.

Коментари


Остави коментар