logo

# Поезија

Огледало

насловна слика
еден ден на сите оние на кои трпеливо со триаголен поглед им зборувам тивко и спокојно ќе им кажам сѐ што во нив гледам а тие ќе ме прогласат за луд

Коментари


Остави коментар