logo

# Поезија

Друштво на зависни писатели

насловна слика
ѝ станав редовен пациент на поезијата.се вљубив во неа. да не речам: се опседнав.сега намерно симулирам некаков немир,сѐ почесто ѝ закажувам средби,легнувам на каучот во нејзината соба и почнувам да си ги кажувам маките.

Коментари


Остави коментар