logo

# Критика

Цената на маските падна три за сто

насловна слика
Сте ја чуле онаа народната ,,ги менуваш маските ко чорапи?" Не сте ја чуле, зошто почнува во употреба од денес. Маските после вртоглавото покачување на почетокот на кризата денес паднаа на три за сто. Маските како што велат нивните продавачи стануваат есенцијална потреба, нешто налик на чорапи, и треба постојано да се менуваат. Нешто што не е случај со политичарите. 

Коментари


Остави коментар