logo

# Критика

Бил Гејтс забрани ластовичките да се вратат од југ

насловна слика
После години и години следејќи го патот на своите миграции од поладните кон потоплите краишта пред зимата и враќајќи се за време на пролетта, како што учевме во прво одделение, ластовичките оваа година по наредба на Бил Гејтс ќе останат во карантин во Африка. Причината е полесно да се поставуваат антените за 5Г мрежата, а летањето на ластовичките само им оневозможувало на работниците мирно и непречено да ги подесуваат фреквенциите.

Коментари


Остави коментар