logo

# Илустрација

Животот на другите

насловна слика
Дедо ми постојано градеше мостови, јазички, емотивни, човечки. Зборуваше со сЕ, сочувствуваше со сите.  Во животот постои само еден приоритет: животот на другите.  Рече и се извини на дрвото во кое го заби своето длето. [caption class="snax-figure" align="aligncenter" width="662"][/caption]

Коментари


Остави коментар