logo

# Илустрација

Врисок

насловна слика
Дизајнерот на компакт-дискот проектирал меморија од 74 минути, за да може да ја собере цела 9 синфонија или одата на радоста. Колку меморија е потребно да го собереме сиот човеков вресок? – праша дедо ми.

Коментари


Остави коментар