logo

# Илустрација

Вера

насловна слика
Единствената вера во која дедо ми веруваше беше сомнежот.Превртуваше, пребројуваше, премеруваше; на прашањата-прашања поставуваше. Се штипаше, самиот се проверуваше. Само баба ми беше негова константа. Без сомнеж.

Коментари


Остави коментар