logo

# Илустрација

Празник на трудот

насловна слика

Празник на трудот и уште неколку добри цитати на темата:
- Ако го работиш тоа што не го сакаш се вика стрес. Ако го работиш тоа што го сакаш се нарекува страст.
- Експертот во било што, некогаш бил почетник.
- Во зависност од тоа колку го сакаме понеделник како ден, совршено ни покажува за погрешениот или правилниот избор што сме го направиле со она што го работиме.
- На врвот на успехот има место за сите, но нема место за седење.
- Некои луѓе мечтаат за успех, а други работат за да стигнат до негo.
- Зборот РАБОТА во речник се наоѓа пред зборот УСПЕХ.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост