logo

# Илустрација

Плиткост

насловна слика
мембраната на ушниот тапан по која удираше звукот стануваше крута, зборовите тешки и остри без можност за одбој. ако длабочината е видлива, тогаш зборуваме за плиткост. трепна (баба ми) и смени слика.

Коментари


Остави коментар