logo

# Илустрација

некои објекти успеваат да создадат МЕСТО

насловна слика

кимо похјонен не го интересираше дали универзална има архитектонска вредност. 

дојде и ја тегнеше својата хармоника.

некои објекти успеваат да создадат МЕСТО. 

и тоа треба да се вгради во секој урбанистички план.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост