logo

# Илустрација

Мисли

насловна слика

Ја смести главата меѓу дланки и затвори очи.

Зад очните капаци-бранови слики. 

Ако една не е доволна, илјада ич.

Рипна како боцнат од трн.

Коментари


Остави коментар