logo

# Хумор

Вики

насловна слика

Вики. 29 и порано се има шатирано. 

По дома ги бутка тренерките во чорапи. 

На полица ѝ стои цд од Северина со прашина на него. 

Нема дечко.

Коментари


Остави коментар