logo

# Хумор

Сакате да влезете во порно индустријата? Ова е вистинско време за тоа!!!

насловна слика

 

Ова е вистинско време за сите љубопитни дами од Македонија да влезат во порно индустријата и нивниот stage name да биде "Ковид"

 

 

Не е битно презимето, Ковид Мицкоска, Ковид Заева, не е битно тоа.

 

 

Е сега, ќе прашате, зошто да е тоа името? Дека имаат 19 години? Дека може да се снајдат со 19 мажи во иста сцена? Минимум им треба 19цм?

 

 

Не, не, не....

 

 

За да станат познати во македонските медиуми со насловот:

 

(ФОТО+ВИДЕО) КОВИД ОСТАВА БЕЗ ЗДИВ!!!!!

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост