logo

# Хумор

ЕКСКЛУЗИВНО! Како полицијата се справува со човек без потврда за вакцинација!

насловна слика

Коментари

0Ag5fdFNSvra6u8NCvBw97HCE5PJVsciZf3a9iNw

Ziva bistina

WnSmHxHJ8sfI3rY3nscIwNcKilCGNp6ZIlIJwS8a

Хахаха...дечки сто години пред времето


Остави коментар

Одбери дата на пост