logo

# Хумор

Доаѓа првиот бегалец од Авганистан во Македонија

насловна слика

Доаѓа првиот бегалец од Авганистан во Македонија и си праи муабет со некој од државава.

 

"Леле, брат, терор, немам појма како сум уште жив, еј! Дојдоа едни фанатици, со пушки со пиштоли, насилно се симнаа од таму од планините, прогласија власт, нема никаква демократија, нема никаков устав, хаос е брат еј, хаос!"

 

"Е па... да разгледаме наоколу па ќе се вратиме..." - му враќа Авганистанецот на Македонецот.

Коментари


Остави коментар

Одбери дата на пост